Men hvis du planlægger bare en lille smule, så kan det let lade sig gøre.
Jeg er nybegynder udi slowfood, men synes allerede godt om konceptet. Jeg startede med at eksperimentere i en gryde, men er nu gået over til en stegeso. Den er smart.
Kort fortalt, så tager jeg en masse gode grøntsager og noget kød i passende stykker, tilsætter lidt olie og krydderier og sætter det ind i ovnen ved ca. 110 grader i 8 - 9 timer. Og når jeg så tager stegesoen ud, så er der serveret. Med det samme.
Det gælder altså bare om at få det sat over om morgenen, og så passer det sig selv. Der skal ikke tilsættes noget undervejs - det er da nemt, ikke?
Her er stegesoen før den kommer i ovnen: Jeg har brugt en kamsteg, som jeg har skåret i store tern, og tomater, løg, kartofler, lidt feta, hvidløg, salt og peber.
Og her er så resultatet efter 8 timer i ovnen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar